Liefste mama’s en papa’s,

Zetten jullie ons bedje klaar? Zodat we er woensdag, na jullie uitgebreid geknuffeld te hebben, onmiddellijk kunnen inspringen? Want wij zijn moe hoor! Van het skiën, van het wandelen, van alle leuke activiteiten tijdens deze verschrikkelijk fantastische sneeuwklassen…

Inderdaad, de vermoeidheid slaat toe. Hoewel de kinderen (vrij goed) op tijd in hun bed liggen, ze vrijwel onmiddellijk proberen te slapen en ze ook ‘s morgens pas thuis geven na de muzikale ochtendwekker, zijn velen (bijna) op het einde van hun Latijn.

Deze ochtend was het fijn buitenkomen. Het zonnetje was van de partij en dat was alweer enkele dagen geleden. We maakten een mooie wandeling naar Valmeinier 1500, gelukkig moest er bijna alleen gedaald worden 😉 De bus kwam on oppikken en bracht ons bijna tot aan de voordeur van ons hotel. Na het middageten kropen we in ons skipak en vlogen er weer in: van groen over blauw tot rood en zelfs zwart. Geen enkele piste was veilig voor de skikampioenen van de Heilig-Hartschool.

Na het vieruurtje werden vriendschapsbandjes gemaakt, werd een douche genomen en/of werd er wat uitgerust.

In het restaurant stond er een feestmaaltijd op het menu. Na wat chips en cola mocht iedereen aanschuiven voor een lekkere hamburger om af te sluiten met een klein stukje van de grote sneeuwklassentaart. Nadien trokken we nog eens naar buiten voor een fakkeltocht. Met de laatste adem van de dag werden de kaarsjes (die de fakkels vervingen) uitgeblazen en niet veel later lagen jullie kinderen al in dromenland.

Morgennamiddag gaan we nog een laatste keer skiën en na het avondeten (om 20u20) vertrekken we terug richting België. Als de techniek het toelaat verschijnt hier op de website morgen nog een laatste kort verslagje.

Hallo ouders!
Vandaag hebben we opgestaan ontbijten. Daarna hebben we een wandeling gemaakt naar Valmeinier 1500. Daarna zijn we gaan Eten . En dan zijn we gaan skiën ⛷ het was super leuk! En nu gaan we douchen 🧼 

Groetjes Lohan (L6B)

 DAAAAAAG!😀

Hallo beste ouders,
Het sneeuwklassen is heel leuk . We hebben allemaal heel veel plezier. Het skiën is erg leuk . Ook de leerwandelingen zijn heel leuk. Het was gisteren avond een heel speciale avond. Want we hadden vriendschap avond . Na het vriendschap avond hadden we een fuif .Iedereen was aan het dansen. Iedereen had heel veel plezier. En dan gingen we gaan slapen.

Nog veel groetjes Îssâ  (L6B) 

Hallo lieve ouders 
Vandaag hebben we ons veel geamuseerd zeker met onze leer wandeling. daar hebben we mooie landschappen gezien. we hebben grote sneeuwballen gemaakt en de grootste moet zich the rock junior noemen. We zijn ook op pisten gaan skiën en nu gaan we nog eten en een paar activiteiten doen voor dat we gaan slapen.

Groetjes: Kaan (L6B) 

Daag😀😄

Hallo mama’s en papa’s 
Vandaag Hebben We ge skiën ⛷. Morgen heb  ik een test voor mijn broze ster. We zijn naar valmenier  1500. We gaan armbanden maken. Daag.

Tiago (L6B)

Hallo iedereen,
Ik zit in de beginnersgroep van het skiën en ik vond het heel leuk, want we hebben s’morgens en s’middags lekker gegeten. Na het middageten zijn we gaan skiën. Toen we terugkwamen hebben we een lekker vieruurtje gegeten, samen met grenadine.

Groetjes van 💁💁💁LIAM (L6A)

Halo beste ouders.
Ik vind de sneeuwklassen heel leuk. Maar soms is het vermoeiend. Omdat je veel moet stappen. Maar gelukkig deden we elke dag en platte rust moment. Tijdens die moment moest iedereen in de bed kruipen en het duurde elke keer ongeveer 30 minuut. Dit was alles en daaaaaag.

Edmond (L6A)

Hallo allemaal 
Ik ga jullie vertellen wat we allemaal hebben gedaan. We zijn wakker geworden. Dan hebben we gegeten. Daarna zijn we naar Valmeinier 1500 gegaan En hebben we daar gewandeld . Na dat we hebben gewandeld hebben we middag gegeten Een soep na de soep was er macaroni Dat was heel lekker. Na het eten zijn we gaan skiën dat was heel leuk We hebben namelijk de rode piste gedaan. Dan zijn we terug naar het hotel gegaan. Nu gaan we eten en daarna een fakkeltocht. Dat was het dan Daag.

Groetjes Kristiyan (L6A)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie