Vandaag was wat een speciale dag. De leerkrachten kregen van de organisatie een vrije dag (tot aan het avondeten). Het gegeven paard werd uiteraard niet in de bek gekeken en dus genoten de meesters en juf met volle teugen van de gunst. Al konden we het natuurlijk niet laten om even te stoppen als we de beginners voor het eerst met een lift zagen bovenkomen en dit op de gevoelige plaat vast te leggen…

Uiteraard was iedereen weer super enthousiast na het skiën. Waar de leerkrachten jammerden over de veel minder aanwezige zon en de snijdende wind lieten de leerlingen het niet aan hun hartje komen: “Het was super leuk, meester!” “Wij hebben rode en blauwe pistes gedaan!”

In de namiddag werd een laddercompetitie door de moni’s georganiseerd. Aan het spel namen ook de andere scholen deel die in dezelfde dagorde zitten als wij. Hoeft het te verbazen dat de Heilig-Hartschool op het einde van het spel helemaal bovenaan de ladder prijkte?

Net voor het avondeten sloten de leerkrachten weer aan bij hun leerlingen. Waren wij heel blij toen we van de moni’s hoorden dat onze jongens en meisjes zich de hele dag voorbeeldig hadden gedragen.

Na de leerkrachten was het de beurt aan de monitoren voor een vrij moment. De leerkrachten trakteerden de leerlingen op “de leukste quiz” als afsluiter van deze zaterdag. Iedereen ging er weer keihard voor en uiteindelijk waren het ploegjes 1 en 6 (zie foto onderaan) die met de trofee (lees: een bekertje zure beertjes) gingen lopen.

En zo kwam er dus een einde aan de vierde dag in Valmeinier. We zouden triest kunnen zijn en treuren dat we over halfweg zitten tijdens deze sneeuwklassen, maar we bekijken het uiteraard als de optimist die zegt dat er nog 3 skidagen te gaan zijn en dat we er evenveel achter de kiezen hebben. Tot morgen!

Heyyy Om 7:30 staan we altijd op. Daarna eten we een super ontbijt. Daarna gaan we skiën super leuk op skie pisten en ook op skilift. Daarna gaan we in onze kamers. En daarna gaan we middageten. Daarna hebben wij een superladdercompetitie gespeeld. En we waren 1ste plaats hehe en nu gaan we avondeten en daarna avond spel de avond spel is het grote Quiz en daarna weer naar bed .

Groetjes

Sana (L6A)

s’Morgens zijn we gaan skiën op 9:25 tot 11:45. De beginners zijn vandaag op de blauwe pisten gaan skiën. ‘s middags hebben we rijst gegeten met balletjes. Daarna hebben we een laddercompetitie gedaan met anderen scholen, 6A was eerste en 6B als tweede. Daarna zijn we gaan douchen. Nadien gaan we eten. En straks gaan we een quiz doen.

Sara (L6B)

Vandaag zijn we om 7:30 opgestaan. We hebben een lekker ontbijt gegeten en dan zijn we gaan skiën en dat was heel leuk en we hebben de skilift gebruik en dat ook heel leuk. En daarna hebben we de laddercompetitie gedaan met andere klassen van andere scholen. L6A was eerst en L6B (wij) tweede. We gaan eten en dan gaan we een quiz doen. En dan lekker slapen 

Tayana (L6B)

We hebben vandaag een super leuke activiteit gedaan en we zijn tweede geweest , en weghebben lekkerste gegeten. Ik heb ook geskiën ik heb de groene pisten gedaan.

Bilal (L6B)

Hallo beste ouders. We hebben vandaag spijtig genoeg niet de morgen kunnen lopen.😭 Maar we hebben super goed gegeten en geskiet. We hadden ook super lekker gegeten de middag tomatenbaletjes met rijst. MMMM zo lekker. We hadden ook een ladder spel gespeeld en L6B was 2 plaats😎!!! En L6A 1 plaatst😎!!! Het is zo leuk! Groetjes

Loïc (L6A)

Hoi,Vandaag was het een hele leuke dag. We hebben een spel gedaan  met bijna het hele hotel en natuurlijk hebben wij gewonnen. We hebben goed geskied want we zijn voor de eerste keer op de groene en de blauwe pisten geweest. Ik ben 1 keer gevallen en dat is alles. We gaan straks eten 🍽 en natuurlijk moeten wij dan wel onze gele T-shirts dit was het voor vandaag!!!!!! groetjes

Zoé😊😊😊😊🙂( L6A)

Om 7 :30uur moesten wij opstaan.

Daarna hebben wij een lekkere ontbijt gegeten. Na onze ontbijt hebben geskied daarna hebben wij middageten. Daarna hebben wij een ladderspel gespeeld en natuurlijk hebben wij gewonnen. Na dat hebben wij onze avondmaal gegeten en uiteindelijk zijn wij naar bed gegaan.

Alexis (L6B)

13 reacties

 1. Kochany Julku, strasznie fajnie jest oglądać codziennie Wasze zdjęcia i wypatrywać na nich Ciebie. Z ciekawością śledzę Twoje postępy na nartach. Minęła już połowa Waszej wycieczki! Przesyłam pozdrowienia ode mnie, Stevena i Lewisa. Ściskamy Cię! 🙌🙌 Mama

 2. Hey poppie,
  Hoe leuk je te zien op de foto’s en video’s, je ziet er heel goed uit! En het skiën lijkt al goed te gaan ! Gij amuseert u, dat is duidelijk en ben heel blij voor u!
  Ik ben benieuwd naar alle verhalen als je terugkomt.
  Tiens heb je toevallig Eline tegengekomen ?
  De Wolves hebben vandaag 7-0 gewonnen tegen Hannut. Een heel goede match naar het schijnt. Ze zullen het je volgende week vertellen zeker.
  Geniet er maar nog goed van.
  Dikke kus. Love you

 3. Hallo Amélie,
  Het is zo leuk jou eens gezien te hebben via een filmpje.
  Hopelijk lukt het met het skiën, op de filmpjes van de gevorderde groep hebben we jou nog niet veel gezien. Je zal wel veel bijleren !
  De andere activiteiten zien er super leuk uit. En ook het eten is precies wel lekker.
  Hier gaat alles heel goed. We kijken ernaar uit om jou terug te zien, maar niet te snel, geniet vooral verder van je vakantie en deze unieke ervaring.
  Veel dank ook aan het schoolteam voor al de updates en de foto’s, echt fijn om zo alles te kunnen meevolgen.
  Vele groetjes,
  Stijn & Nadia

 4. Hey Cédric!
  Blij om te zien dat jullie je zo goed amuseren! Trek maar veel foto’s van je vriendjes en van jezelf! Dat zijn allemaal mooie herinneringen voor later! Hier in Jette stralende zon vandaag. Sneeuwt het bij jullie al? Vele groetjes van iedereen! Natte neuzen van Rolly en Ozzy 😉

 5. Hey Leon,
  Lukt het daar een beetje met het laten zien dat je vorige week ook al hebt geskied.
  Hopelijk vind je het leuk op je kamer, op de piste en al de andere leuke momenten en plaatsen
  Tot woensdag,
  Love you,
  Van Matteo.

 6. Halo Lola
  Ik hoop dat je goed gaat
  En hebt goed geslapen 🛌
  We missen jou
  Groetjes van Thomas

 7. Hey Sanchy (Sana)
  Blij dat ik je op foto’s zie
  Dat je je goed amuseert
  Il mis je.
  Ik heb haast om te weten wat je allemaal heb gedaan vandaag 🙂
  Love you ma chérie, dikke knufels en kussen.
  Sandrine

 8. Dag liefje Schat gabrielle, gezien de filmpjes en foto’s, zien we Dat je het hartstikke naar je zin hebt. Geniet er nog van en thuis denken we heel hard aan jou. Dikke kusjes van papa, mama en Marie. We houden van je.

 9. Hallo jammer deze keer geen rayan op foto’s maar kan niet altijd feest zijn hoop volgende keer weer op wat foto’s maar het is jammer dat we de foto’s niet kunnen downloaden maar blijf vooral veel plezier maken rayan en lieve vriendjes groetjes mama van rayan mis je schat lots of love us

 10. Wauw zo leuk om jullie allemaal te zien! Jullie doen dat daar super!
  Ik ben benieuwd naar al jullie verhalen!
  Tot snel!

  Groetjes

 11. Hey Viktor,

  Wat een dag was dat gisteren! We zagen je niet alleen vlot van de berg afgaan op de filmpjes, maar blijkbaar wonnen jullie ook de laddercompetitie en de quiz. Top!

  Je schreef ook dat de tijd te snel voorbij gaat. Zo is dat als je je amuseert.
  Geniet nog van jullie laatste dagen sneeuw- en skipret. Wij kijken in ieder geval ongeduldig uit naar je thuiskomst. Carlos nog het meest van al 😜

  Veel groetjes en knuffels van ons allen!
  Mama, papa en Carlos

 12. I was pretty pleased to discover this great site. I need to to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to see new stuff on your blog

 13. I was pretty pleased to discover this great site. I need to to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to see new stuff on your blog

Comments are closed.