Het was eigenlijk een beetje bang afwachten voor de 3e editie van de Heilig-Hart jogging. Na de zonovergoten editie van vorig jaar had het de dagen voor de jogging geregend, veel geregend, heel veel geregend… Ook tijdens de voorbereidingen op de dag zelf werden we getrakteerd op liters regenwater. Maar net op tijd gingen de hemelsluizen dicht en tegen de vooravond kwam het zonnetje zelfs geregeld piepen.

Met ruim 500 deelnemers werden de records weer verpulverd. Naast de traditionele joggings van 5, 10 en 15km en de kidsruns van 250m, 500m en 1km konden de aanwezigen ook deelnemen aan de 5km-wandeling. En ook dat werd een succes! De wandeling en alle joggings lieten de mooiste plekjes in het Koning Boudewijnpark zien. Voor de grotere afstanden trokken we zelfs naar het Laerbeekbos, het Kerremanspark, het moeras van Ganshoren en naar Relegem.

Na het lopen was er uiteraard ruimte voor ontspanning: naast de catering waren er voor de kids een grimestand en springkastelen.

De opbrengst van de derde Heilig-Hart jogging gaat opnieuw naar het kankeronderzoek aan de KU Leuven o.l.v. Johan Swinnen (die trouwens zelf deelnam aan de 15km). Hoeveel die opbrengst dit jaar bedraagt moeten we nog heel even uitrekenen maar lezen jullie uiteraard later wel op onze website.

Met deze jogging wilden we opnieuw tonen dat we Arno Purusi en zijn familie voor altijd in ons hart dragen. In december 2018 moesten we veel te vroeg afscheid nemen van Arno, een leerling uit L6A, die reeds sinds het onthaalklasje bij ons school liep. Het deed ons dan ook veel plezier dat de familie van Arno aanwezig was op de jogging.

Wij willen nogmaals alle lopers en supporters bedanken voor hun aanwezigheid en sportiviteit en alle medewerkers voor het welslagen van het evenement.

Hopelijk tot volgend jaar!

Uitslagen 2023

AfstandUitslagen
250mKlik hier
500mKlik hier
1kmKlik hier
5kmKlik hier
10kmKlik hier
15kmKlik hier
5km-wandelingKlik hier

Klopt er iets niet in de uitslag? Mail je opmerkingen door naar jogging@heilighartjette.be en wij passen het zo snel mogelijk aan!

Meer foto’s via https://photos.app.goo.gl/X6wB7Bc6bFMhwu9n9

Heb je zelf nog mooie foto’s? Stuur ze zeker naar jogging@heilighartjette.be