Snif snif… De laatste dag…

Ja, het afscheid lijkt soms nog zo ver weg, maar plots is daar de dag. Opstaan en beseffen dat het morgen gedaan is. Dat besef had heel wat kinderen gemotiveerd om zich op te geven voor de allerlaatste HH-loopclub. Met 22 (jawel, het equivalent van 2 voetbalploegen) waren ze, de stoere krijgers die, als vele van de lezers van dit artikel nog lagen te slapen, ruim 4km gingen berglopen alvorens aan te schuiven aan het ontbijtbuffet.

Na het ontbijt werd er begonnen aan het drukke “laatstedagschema”: souvenirtjes kopen, valiezen al voor een deel inpakken, naar de supermarkt gaan voor wat water en een koek…

Tijdens de middag werd croque monsieur aangeboden in het restaurant van hotel Intersoc. De croques waren nog maar amper verteerd of we stonden op de latten. Een laatste keer tonen wat we deze week allemaal geleerd hebben van onze skimoni’s. Hieronder alvast een filmpje van een deel van de beginners. Zeg nu zelf: knap werk toch na 6 (halve) skidagen?

Na het skiën kreeg het drukke programma een strak vervolg: douchen, laatste spullen in de valiezen stoppen, …

Om 17u30 kwamen de skimonitoren naar het hotel om de skidiploma’s uit te delen.

Een cordon bleu en een kokosmousse later vlogen we naar de bus. Want ja, we waren wel een beetje triest omdat de sneeuwklassen definitief voorbij waren, maar we zullen allemaal ook wel heel blij zijn om terug thuis te zijn.

Om 20u15 vertrok de bus richting Jette. Anderhalf uur later kunnen we melden dat de reis vlot verloopt en dat we morgen omstreeks 8u aan de schoolpoort hopen te zijn. De ouders mogen morgenvroeg omstreeks 6u een update verwachte in de Whatsapp-groep.

De dagen waren fantastisch. Ik kan best goed skiën. Het eten was bijna altijd lekker. De lampjes tocht was SUPER. We liepen op de pistes in het donker. En dat maakte het nog gezelliger. De bedden waren heel fijn. Je kon er fijn op slapen.

Nicoline /(L6A)

Beste mama en papa,
Het skiën â›· is heel leuk. Maar ik mis jullie wel … Ik kijk ernaar uit om jullie weer terug te zien😌, Maar ik zal ook de monitoren missen😔. De bedden ðŸ› zijn ook fijn om op te slapen.😴 Over de rest vertel ik morgen wel.🙃🙂🙃
Liefs,

Nikola (L6A) ðŸ‘