Beste ouders,

Verscheidene scholen, zowel in basis als secundair onderwijs, bieden hun leerlingen tijdens middagpauzes of speeltijden allerhande oefenmomenten rond DANS aan. MOEV wil deze initiatieven extra motiveren door een ‘DANSFOLLIE’ te organiseren op woensdagnamiddag 11 maart 2020 te Leuven.  

Ook de Heilig-Hartschool zal voor de zoveelste keer deelnemen aan ‘DANSFOLLIE’! Leerlingen van het tweede tot het zesde leerjaar kunnen samen een dansje inoefenen om het op 11 maart voor een groot publiek te brengen. Juliette, ex-leerling van de school, zal hen daarbij begeleiden.

Op ‘DANSFOLLIE’ wordt een aparte juryzitting voorzien voor basis- en secundaire scholen.

Wil je eens bekijken hoe onze ‘Hartjes van Jette’ er het de voorbije edities van af brachten? Klik dan zeker hier!

Omdat het niveau van ‘DANSFOLLIE’ zeer hoog is en omdat we niet met een te grote groep kunnen deelnemen, wordt er een selectie georganiseerd. Kinderen die niet weerhouden worden, krijgen zeker nog de kans om op woensdagnamiddag deel te nemen aan een andere dansactiviteit.

De selectie gebeurt op dinsdag 1 oktober tijdens de middagpauze. Kinderen die willen deelnemen kunnen die dag niet naar de warme refter. De groep die uiteindelijk geselecteerd wordt zal vanaf dan tot 11 maart elke dinsdag oefenen tijdens de middagpauze. Hou er dus rekening mee dat uw kind in dat geval op dinsdag niet naar de warme refter kan. Het is mogelijk dat we de laatste weken voor ‘DANSFOLLIE’ nog een aantal keer oefenen op woensdag om 12u30.

Indien u uw kind wil inschrijven voor ‘DANSFOLLIE’, gelieve dit dan ten laatste 24 september te doen via dit inschrijvingsformulier: https://www.heilighartjette.be/inschrijvingsformulier-dansfollie/

Voor het optreden van 11 maart zullen wij voor de kinderen kledij, attributen, … aankopen ter waarde van maximaal 15 euro. Dit bedrag zal aan de ouders gefactureerd worden. Wij vragen dat u zich hiermee akkoord verklaart op het inschrijvingsformulier.

Met sportieve groeten,

Meester Tim