Voorbije schooljaren namen we steevast deel aan 1 van de 2 “Chiquita Kids Runs” in Brussel. De naam is nu wel veranderd (nieuwe sponsor blijkbaar) en beide data passen mooi in onze schoolsportkalender, dus we nemen met onze school aan beide activiteiten deel.

Op zondag 6 oktober 2019 (11u30) is er de kids run ter gelegenheid van de marathon van Brussel aan het Jubelpark, op zaterdag 19 oktober 2019 (12u00) wordt de kids run georganiseerd ter gelegenheid van de “Brussels Ekiden” aan het Koning Boudewijnstadion. De deelnemers alle kids tot 12 jaar) lopen een leuk parcours van +/- 1 km voor alle kids. Ze worden voor de run opgewarmd door de professionele opwarmers van Sportoase !

Opgelet! Deze activiteit is niet gratis. De deelnameprijs bedraagt 1 euro voor deelname op 6 oktober, 3 euro voor deelname op 19 oktober. Elke deelnemer ontvangt na afloop van het evenement een T-shirt, een medaille en een drankje! 

Er wordt geen vervoer geregeld vanuit de school. De ouders zullen dus zelf moeten instaan voor het vervoer van hun kinderen.  

Hoe inschrijven? Ten laatste 23 september!!!

De deelnameprijs zal gefactureerd worden via de maandelijkse schoolrekening. Opgelet! Maandagavond 23 september 2019 wordt de inschrijvingsmodule door de organisatie afgesloten. Inschrijven kan dan nog alleen ter plaatse en niet meer aan het voordeeltarief!

Enkele dagen voor de kids run waarvoor u uw kind hebt ingeschreven, ontvangt u nog een mail van mij met meer praktische informatie.

Hopelijk zijn we met velen aanwezig op beide kids runs!!!

Met sportieve groeten,

Meester Tim