Met maar liefst 498 lopers werd het succes van de eerste editie (2019) van de Heilig-Hart jogging ruim overschreden. Onder een stralend zonnetje konden de kids deelnemen aan de 250m, 500m of 1km. De heel sportieve kinderen en de volwassenen konden kiezen tussen 5, 10 en 15km. Alle joggings lieten de mooiste plekjes in het Koning Boudewijnpark zien. Voor de grotere afstanden trokken we zelfs naar het Laerbeekbos en naar Relegem.

Na het lopen was er uiteraard ruimte voor ontspanning: naast de catering waren er voor de kids een grimestand en springkastelen.

De opbrengst van de tweede Heilig-Hart jogging gaat naar het kankeronderzoek aan de KU Leuven o.l.v. Johan Swinnen. Hoeveel die opbrengst dit jaar bedraagt moeten we nog heel even uitrekenen maar lezen jullie uiteraard later wel op onze website.

Met deze jogging wilden we opnieuw tonen dat we Arno Purusi en zijn familie voor altijd in ons hart dragen. In december 2018 moesten we veel te vroeg afscheid nemen van Arno, een leerling uit L6A, die reeds sinds het onthaalklasje bij ons school liep. Het deed ons dan ook veel plezier dat de familie van Arno aanwezig was op de jogging.

Wij willen nogmaals alle lopers en supporters bedanken voor hun aanwezigheid en sportiviteit en alle medewerkers voor het welslagen van het evenement.

Hopelijk tot volgend jaar!

Uitslagen 2022

AfstandUitslagen
250mKlik hier
500mKlik hier
1kmKlik hier
5kmKlik hier
10kmKlik hier
15kmKlik hier

Meer foto’s via https://photos.app.goo.gl/iYMcW12oPdr3fLuT6