In december van dit schooljaar moesten we veel te vroeg afscheid nemen van Arno Purusi, een leerling uit L6A, die reeds sinds het onthaalklasje bij ons schoolliep. Arno was heel sportief.

Omdat we Arno voor altijd in ons hart dragen, willen we op vrijdagavond 14 juni 2019 een jogging organiseren voor kinderen en volwassenen.

Door deze actie willen wij mensen sensibiliseren voor het feit dat jaarlijks nog steeds kinderen sterven, -meestal in anonimiteit-, omdat er geen behandeling is voor hun ziekte.

De opbrengst van het evenement schenken we volledig aan het Fonds voor innovatief kankeronderzoek van Prof. Swinnen, een fonds dat de ouders van Arno graag willen steunen.

De jogging staat open voor iedereen en is gericht naar kinderen én volwassenen. Het vertrek en de aankomst voor alle joggings zijn op de speelplaats van de Heilig-Hartschool, Heilig-Hartlaan 6, 1090 Jette. De kinderen lopen een klein rondje (lengte afhankelijk van leeftijd – zie verder) in het Koning Boudewijnpark. De volwassenen volgen een parcours langs de mooie paadjes van het Boudewijnpark en het Laarbeekbos in het groene Brussel.

Meer informatie:
https://www.heilighartjette.be/1e-heilig-hartjogging-vr-14-juni-2019/